Somija

Kalaneuvos 250 g

15 99


Kategorija
Sarkanie ikri
Iepakojums
Plastmasas
Svars
1 x 250 gr

Produkta apraksts

Saldētie ikri - īsteniem gardēžiem!

Sagatavoti izmantojot unikālo “šoka” sasaldēšanas tehnoloģiju, kas saglabā vērtīgās vielas un vitamīnus, procesā netiek izmantoti konservanti. Irki ar maigu garšu, tie nebūs pārsālīti! Pēc atsaldēšanas ikri būs sausi un “birstoši”, to struktūra būs patīkama. Šāds būs īsta rota Jūsu svētku galdam un vērtīgs un bagātīgs papildinājums ikdienas uzturam.

Pirms lietošanas ikri jāatlaidina ledusskapī temperatūrā no 0 līdz 6 C°. Aptuveni pēc 12 stundām ikri ir lietojami.

Kas ir ikri?

Ikri – vidēja lieluma izteiksmīgi sarkanas, melnas vai oranžigas zivju oliņas. Tas ir unikāls produkts, kurš satur līdz pat 30% viegli sagremojamu olbaltumvielu un tiek uzskatīts, ka tas ir uzturvielām bagātāks par gaļu, pienu un citiem produktiem. Satur arī nātriju, kalciju, fosforu kā arī vitamīnus D, A, C, E, B2, D12 un PP. Ikros esošais lecitīns samazina holesterīna daudzumu asinīs, savukārt taukskābe omega – 3 stiprina imūnsistēmu, aktivizē sirds muskuļu darbību, normalizē asinspiedienu, veicina šūnu atjaunošanos uzlabo sirdsdarbību.

Jauna sasaldēšanas tehnoloģija!

Amerikā izstrādāta revolucionāra ikru sasaldēšanas tehnoloģija, no kuras radies termins “sasaldēti ikri” vai “šoka” sasaldēšanas ikri. Izmantojot šo tehnoloģiju, tiek saglabāti ne vien visi ikros esošie vitamīni un uzturvielas, bet arī netiek izmantoti konservanti.

 



Piegādātājs

UAB GELSVA
Liepkalnio g. 97B , LT-02121 , Vilnius , Lietuva



Produkta izskats var nedaudz atšķirties no fotoattēlā redzamā. Jūsu saņemtās preces var būt dažādos iepakojumos un atšķirīgā izskatā vai formā.
Interneta veikala produktu apraksti ir vispārīgi un var atšķirties no informācijas uz preces iepakojuma. 
Pirms lietošanas mēs iesakām iepazīties ar informāciju uz preces iepakojuma. 
Noliktavā esošo preču skaits ir ierobežots.

Uzmanību! Alkoholiskos dzērienus var iegādāties tikai personas, kuras ir sasniegušas vismaz 18 gadu vecumu.